fbpx
Døgnrapporten
Villaindbrud BRØNDBY. Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud på Rolandsvej i Brøndby sket lørdag den 1. december mellem klokken 17:30 og 19:30. Et vindue var opbrudt, og smykker, sprut samt en tablet var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring […]

Villaindbrud
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud på Rolandsvej i Brøndby sket lørdag den 1. december mellem klokken 17:30 og 19:30. Et vindue var opbrudt, og smykker, sprut samt en tablet var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top