fbpx
VG17 fik god start til Regionsmesterskab
RÅM-2018.jpg
Svømmerne fra VG17 kom hjem fra Regionsmesterskaber med flere medaljer. Foto: Julian Kressner Læbel
SPORT. En bronzemedalje i holdkap, en personlig bronzemedalje og en sølvmedalje, samt en masse personlige rekorder, var udbyttet, da VG17 var til Regionsmesterskab

I weekenden d. 27.-28. oktober var VG17 til startfællesskabets første mesterskab for årgangssvømmere. Startfællesskabet betyder at de to klubber (Vest-Brøndby og Glostrup) nu kan stille op som samlet hold til stævner. D.v.s. svømmere fra begge klubber kan stille op i en fælles holdkap for fire svømmere. Dette blev netop en succes ved weekendens Regionsmesterskab i Næstved svømmehal. Her vandt VG17’s holdkap for piger bronze i 4 x 50 m brystsvømning. De dygtige svømmere i holdkappen var Mathilde U. Thorborg, Thea Mikkelsen, Ella Gohr Metz og Freya Ry Nielsen.
21 årgangssvømmere fra VG17 havde kvalificeret sig til mesterskabet. Årgangssvømmere er piger årgang 2005 og 2006, mens drengene er årgang 2004 og 2005. Det blev til en masse personlige rekorder og et par medaljer mere. Leonora Postgaard fik bronze i 400 m fri, mens Daniel Nielsen fik sølv i 400 m medley.
Julian Kressner Læbel – træner for VG17´s årgangshold udtaler:
– Vi har i weekendens stævne haft fokus på hvilken proces svømmerne går igennem når de er til stævner. Hvad de har lært i perioden op til stævnet, hvordan de bruger det og hvad de tager videre med fra stævnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top