fbpx
Sikker volleysejr
44788569995_1ea4d95964_o.jpg
Deprece Washington blev i lørdagens hjemmesejr i volleyligaen kampens spiller. Foto: Heiner Lützen Ank
SPORT. Lørdag blev det til en sikker sejr til Brøndby Volleyball Klub over Elite Volley Aarhus

Brøndby Volleyball Klub havde lørdag besøg af Elite Volley Aarhus (EVA).
Deprece Washington var til kampen rykket fra højrekanten over på venstrekanten, hvilket gav så godt et resultat, at hun blev kåret som kampens bedste spiller. Hun præsterede således 15 vinderslag gennem kampen.
De to hold kørte i første sæt parløb frem til stillingen på 13-14. Her lavede Alina Sode imidlertid en serveserie på fem, indeholdende to esser, og bragte Brøndby på 18-14. To rotationer senere lavede Mette Breuning en tilsvarende serie frem til sætsejren på 25-16.
I andet sæt kom EVA frem til en føring på 20-16. Men så skiftede Brøndby Sille Hansen ind og hun bragte balance i regnskabet med 20-20 og i de to næste rotationer nåede man frem til sættets afslutning ved 25-21.
I tredje sæt kom Brøndby til flere små føringer, men hver gang fik EVA kontakt. Til sidst gik den dog ikke længere og i kampens spiller, Deprece Washingtons, serv kunne Brøndby lukke kampen med cifrene 27-25.
Mandag aften (efter deadline, red.) spillede Brøndby kvartfinale i landspokalen mod VK Vestsjælland.
På torsdag spiller Brøndby i Øresundsligaen mod de svenske mestre fra Engelholm. Begge kampe er på hjemmebane kl. 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top