fbpx
Riv Brøndby Stadion ned
DEBAT. Af Ole Drøhse, Kisumparken 91, st tv, 2660 Brøndby Strand

På baggrund af at der gentagne gange har været uroligheder og slagsmål samt vold mod politiet i forbindelse med eller under fodboldkampe på Brøndby Stadion, mener jeg, at Brøndby Stadion skal rives ned. Herved løser man alle problemer med utilpassede fodboldtilskuere, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig i det danske samfund. BIF skal i øvrigt selv betale for nedrivningen.
I alment boligbyggeri, hvor jeg bor, er det en kendt metode til at ordne den slags problemer.

1 kommentar om “Riv Brøndby Stadion ned”

  1. Rikke siger:

    Så skal man straffe dem som godt kan finde ud af det? Ej den holder ikke, Brøndby Stadion er et sted fyldt med gode stunder også, men det er vel svært at se når man kun kan se skyggerne! Brøndby Stadion er en del af Vestegnen og husk lige at der er stor forskel på roligans og hooligans!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top