fbpx
Penge til gode formål
Donationsmodtagere-2018.jpg
Lene Nielsen og Mette Søndergaard fra Headspace og Marianne Brøndberg, Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, var til stede og modtog donationer. Foto: Odd Fellow
GLOSTRUP. Der var donationer til fire forskellige organisationer, da Odd Fellow Logen Lathyrus uddelte donationer

Søsterloge nr. 88 Lathyrus har i anledning af logens 18 års stiftelsesdag den 15. oktober 2018 uddelt donationer til Foreningen til Støtte for Mødre og Børn og Headspace med 5.000 kr. til hver. Desuden er der givet donation på 1.000 kr. til De Blindes Julelys og 2.000 kr. til Storkøbenhavnske Odd Fellow Logers Humanitære Fond.
Foreningen til Støtte for Mødre og Børn er en landsdækkende privat forening, som yder økonomisk eller rådgivningsmæssig støtte til fortrinsvist enlige forsørgere og gravide, som ikke har mulighed for hjælp fra det offentlige system – eller hvor hjælpen er utilstrækkelig. Foreningens historie går tilbage til 1905, og har siden 1924 eksisteret i sin nuværende form. Der behandles cirka 2.300 ansøgninger årligt.
Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Ingen problemer er for store eller små, og alt foregår på de unges præmisser. Der er ingen ventetid, og man kan ringe, sende en mail, chatte eller lægge vejen forbi det nærmeste Headspace og få en samtale. Headspace giver børn og unge en indgang til den bedste lokale hjælp. På landsplan har Headspace over 450 frivillige hjælpere fordelt i de 18 centre over hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top