fbpx
Nyt Seniorråd valgt
BRØNDBY. Optællingen af stemmer til Seniorrådsvalget i Brøndby er slut. Der er genvalg til et nuværende medlem og nyvalg til otte nye ansigter

I perioden 24. oktober til 7. november kunne Brøndbys borgere på 60+ stemme til Seniorråds­valget.
Nu er valgresultatet klar og de ni medlemmer og ni stedfortrædere, som skal rådgive Kommunalbestyrelsen og forvaltninger i ældrepolitiske spørgsmål, er fundet.
– Først og fremmest stort tillykke med valget. Det er dejligt, at vi har haft så mange kandidater. Det viser, at vi har rigtig mange aktive og engagerede seniorer, der har lyst til at gøre en forskel. De får nu fire spændende år, men også fire år, hvor der skal løses en række opgaver. Her er det vigtigt, at vi politikere, har en konstruktiv samarbejdspartner i form af Seniorrådet med på sidelinjen, siger Per Jensen (S), formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Rådgive om seniorliv
Seniorrådet fungerer som bindeled mellem kommunen og borgerne, som derigennem har mulighed for at sætte deres præg på forhold, der vedrører 60+ årige. Seniorrådet rådgiver nemlig de lokale beslutningstagere i Kommunalbestyrelsen i seniorpolitiske spørgsmål og bliver hørt i alle forslag, som der vedrører 60+ årige.
Det nye Seniorråd vælger formand og næstformand på et konstituerende møde senere på året og overtager hvervet efter det tidligere Seniorråd den 1. januar 2019.
Medlemmerne af Seniorrådet: Alex Rasmussen (ny), Flemming Eilstrup Jonassen, Karin Bredgaard (ny), Emil Bakkendorff (ny), Lone Hansen (ny), Hanne Tårup Jensen (ny), Preben Andreassen (ny), Anne-Jette Raben og Anitta Limkilde-Kjær.
Preben Frank, Anni Bøgh Helander, Birgit Damgaard, Laila Carlsen, Tommy Rex Mortensen, Flemming Alø, Birthe Larsson, John Steenberg Nilsen og Poul Wegner Jensen blev valgt til suppleanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top