fbpx
Nej til nedlæggelse
DEBAT. Af Flemming Ørhem (DF)

Dansk Folkeparti siger klart nej til fyring af en medarbejder på Byhistorisk Hus.
Det er godt nok tidligt at begynde at afvikle Byhistorisk Hus, for fyring af halvdelen af personalet er jo reelt det samme som at nedlægge huset efter kun et års virke.
Der er sandelig gang i Glostrup hos den nye såkaldte samarbejdsgruppe.

Svar:
Byhistorisk Hus er der også i fremtiden

Af
Dan Kornbek Christiansen (K), formand for Kultur- og Fritidsudvalget

Når man hører Flemming Ørhem efter budgettet for Glostrup Kommune 2019 er vedtaget, kommer jeg til at tænke på eventyret Peter og ulven. Ulven kommer, ulven kommer råbte drengen, der så gerne ville have opmærksomhed.
Opmærksomhed fik han, men ulven kom ikke, alle de gange han råbte op.
Glostrups historie, vores nutid og fremtid er vigtig, og derfor kommer Byhistorisk Hus også til at være et aktivt og centralt samlingspunkt i Glostrup de kommende år. Ja, der kommer en besparelse, som berører Byhistorisk Hus, og derfor bliver det nødvendigt at prioritere, tænke nyt og anderledes i årene frem.
I det budget, som Samarbejdsgruppen har vedtaget, er der nye forslag, nye idéer og tiltag. Vi bruger penge, men vi foretager også besparelser.
De næste par år kommer der til at ske rigtig meget godt indenfor kultur-, idræts- og fritidsområdet. Vi vil renovere taget på hallen nede på stadion. Vi bygger en ny kunststofgræsbane og vi moderniserer vores atletikbane, samtidig med at svømmehallen får et løft, så det bliver bedre og sjovere at bruge den.
Der bliver etableret helt nye udeaktiviteter som fitness- og legestationer for børn og voksne, der hvor vi lever og bor, og så har vi valgt at etablere et helt nyt forenings-, kultur- og medborgerhus til gavn for vores mange frivillige, vores forenings-, musik- og kulturliv. Det er vi glade for, og vi er sikre på, at det nok skal blive en succes og til gavn for hele Glostrup.
Det er nogen af de mange gode tiltag der kommer de næste par år, og som sagt bliver vi nødt til at prioritere, når økonomien ikke rækker til at kunne det hele og mere til. Det budget, der er vedtaget, er Samarbejdsgruppens vurdering af, hvad der er bedst for Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top