fbpx
Nederlag i første styrkeprøve mod rival
HLA_9750.jpg
Deprece Washington og resten af Brøndby Volleyball Klubs danske volleyballmestre mødte torsdag rivalerne fra Holte IF. En kamp Brøndby tabte efter fem sæt. Foto: Heiner Lützen Ank
SPORT. Torsdag mødte Brøndby Volleyball Klub rivalerne fra Holte. Et møde der endte med et hjemmebanenederlag til Brøndby

Når mesterskaber og titler skal fordeles i dansk kvindevolley, er det i disse år altid en kamp mellem Brøndby Volleyball Klub og Holte IF.
Derfor har de to holds indbyrdes kampe naturligvis også særlig stor betydning og ofte også kvalitet og spænding.
Torsdag aften tørnede de to volleykæmper sammen i sæsonens første betydningsfulde kamp og i løbet af de fem tætte sæt, kampen varede, leverede de to hold spænding af højeste kvalitet.
Det endte dog med, at Holte IF vandt det femte og afgørende sæt. Efter kampen stod Brøndbys anfører og hæver, Eva Bang, tilbage med en blandet fornemmelse:
– Det gik okay. Men der er nogle ting, vi skal arbejde med i modtagningen og i angrebet. Så samlet set var det ikke skidt, men heller ikke helt godt. Det var sådan en klassisk kamp mod Holte. Og sådan var det nok for begge hold.
Kampen var den første kamp mellem de to rivaler. En pointe, der er vigtig at holde fast i, mente Eva Bang:
– Det er den første kamp, og der er stadig meget at lære. Vi har meget, hvor vi kan blive skarpere, så det er meget op til os selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top