fbpx
Kirken fejrede halloween
IMG_0549.jpg
Torsdag var udklædning og en slange en del af halloweenfejringen i Vallensbæk Sogn. Foto: Ingolf Mathiesen
VALLENSBÆK. Torsdag blev der fejret halloween i Vallensbæk Sogn. Alle sognets rum blev brugt

Da man torsdag fejrede halloween i Vallensbæk sogn, foregik det med aktiviteter i Vallensbæk Sognegård, Vallensbæk Kirke, på Vallensbæk kirkegård, i kapellet og i Helligtrekongers Kirke. Med andre ord over alt.
Arrangementet startede med en gudstjeneste i Helligtrekongers Kirke hvor sognepræst Sofie Lindegaard, i en til lejligheden meget speciel påklædning, talte om frygt og under gudstjenesten kunne man blandt andet møde en levende slange.
250-300 deltagere var mødt op for at være med til at fejre halloween.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top