fbpx
Fint besøg fra Japan
Kancho-Kanazawa-i-Glostrup-2.jpg
Kancho Kanazawa, lederen af SKIF underviste i onsdags i Glostrup. Foto: Tuan Anh Johansen
SPORT. Glostrup Karateklub har haft besøg af lederen af af det internationale forbund SKIF

Onsdag mødte over 100 karatekæmpere fra hele landet op i Glostrup Karateklub, Yujo-kai, for at blive undervist og trænet af SKIF-HQ’s nye kancho (øverste leder), den 46-årige Nobuaki Kanazawa, 8. dan – søn af den nu 86-årige grundlægger, Hirokazu Kanazawa, 10. dan.
Sønnen overtog for et år siden det verdensomspændende karateforbund, Shotokan Karate International Federation (SKIF).
Kancho er i gang med sin første verdensomspændende besøgsrække ved de tilknyttede klubber og organisationer, og det er en meget stor ære for Glostrup Karateklub, Yujo-kai, både at lægge dojo (træningssal) til træningerne og for Anne og Walther Kjøng at huse mesteren privat.
– Det var også glædeligt at se repræsentanter fra andre, lokale Shotokan-organisationer, som ønskede at suge Kanchos lære til sig. Lad os håbe, at det er den spæde begyndelse til et længe ønsket samarbejde på tværs
af Shotokan-organisationer, siger Walther Kjøng.
Mesteren skal søndag sammen med det danske gradueringsudvalg afholde gradueringer til sortbælte fra 1. til 6. dan, hvor Glostrup Karateklub også stiller op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top