fbpx
Er gået all in på Black Friday
HLA_0776.jpg
Thomas Madsen, butiksbestyrer i Paw Sko i Glostrup Shoppingcenter, ser frem til Black Friday, en travl og sjov dag. Foto: Heiner Lützen Ank
GLOSTRUP. Thomas Madsen, butiksbestyrer i Paw Sko i Glostrup Shoppingcenter, har vænnet sig til Black Friday og glæder sig nu til den på fredag

Her først på eftermiddagen, en uges tid før årets største handelsdag, Black Friday, er der meget stille og roligt i Paw Sko i Glostrup Shoppingcenter.
Som altid står skoene i snorlige rækker på hylderne. Men i dag er der tid til at tjekke alle skoene en ekstra gang.
Men sådan er det ikke på fredag, når Black Friday, der i løbet af de seneste år har udviklet sig til at være årets største handelsdag, skyller ind over Paw Sko, Glostrup Shoppingcenter og stort set alle andre butikker i Glostrup, Brøndby og Vallensbæk.
– Det er årets største handelsdag. En dag, hvor vi har virkelig travlt. Men det er sjovt, for vi får mulighed for at vise kunderne, og dem er der mange af, hvad vi kan, fortæller Thomas Madsen.
Dermed er dagen, selvom man hos Paw Sko holder fast i at Black Friday er én dag, og ikke en uge eller en måned, altså også vigtig i forhold til resten af året.
– Det er vigtigt, at når vi på en enkelt dag er i kontakt med så mange kunder, giver dem lyst til at komme igen på andre tidspunkter. Derfor skal det være en god dag den dag.

Helt med
De seneste år er Black Friday i den grad blevet en del af handelslivet hos Paw Sko og resten af områdets handlende. En trend Thomas Madsen er fulgt med.
– Det er tredje år, vi er fuldblods med i det, altså satser fuldstændig på det. Traditionen her i Danmark er ældre, men vi skulle lige se, hvordan det udviklede sig. Men nu er vi med.
Det samme er kunderne, fortæller Thomas Madsen.
– Vi kan godt mærke, at kunderne har en forventning om, at en butik som vores, markerer Black Friday. Det gør alle andre også, så derfor forventer kunderne også, at vi gør det.
Og den forventning kan mærkes i aktiviteten i dagene op til Black Friday.
– Dagene før Black Friday, som i dag, er der meget stille og roligt. Kunderne forventer, at vi markerer Black Friday, og derfor venter de med at handle.

Stor rabat
Der er mange måder at markere Black Friday på, med aktiviteter og arrangementer.
Hos Paw Sko er det dog det, kunderne går mest op i, man satser på, fortæller Thomas Madsen.
– På Black Friday har vi 20 procent rabat på alle vore varer. Det er noget, der kan mærkes og det er noget, kunderne er glade for.
Thomas Madsen kigger rundt i butikken. En kunde går stille rundt i butikken og kigger.
– Det er en travl dag, og en sjov dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top