fbpx
Brøndby tromler alle
HLA_9384.jpg
Ria Oling (th) scorede lørdag et mål i sejren over VSK Aarhus. Brøndbyernes IF har således gang i en meget stærk sæson i 3F Ligaen. Her ses Ria Oling i hjemmebanekampen mod Lillestrøm. Foto: Heiner Lützen Ank
SPORT. Lørdag vandt Brøndbyernes IF’s kvinder endnu en topkamp og virker urørlige i 3F Ligaen

Det er en sæson med store op- og nedture, Brøndbyernes IF’s kvinder i 3F Ligaen er i gang med.
På den ene side er der nemlig sejren over Juventus i Champions Leaugue og det efterfølgende bitre nederlag til Lillestrøm på hjemmebane.
På den anden side er der den hjemlige liga, hvor Brøndbyerens IF denne sæson har været nærmest skræmmende.
Ikke alene blev det for nogle uger siden til en sikker 4-0 sejr over rivalerne fra Fortuna. I den forgange weekend blev det til endnu en sikker sejr i en topkamp. Denne gang gik det ud over VSK Aarhus, der blev sendt hjem med et 5-2 nederlag i bagagen.
Målscorerne for Brøndby blev Julie Tavlo-Petersson, Frederikke Lindhardt, Ria Oling, Nanna Christiansen og Mille Gejl. Faktisk scorede Brøndby også det ene af VSK Aarhus mål, da Rikke Sevecke lavede selvmål ved stillingen 1-0. Noget der dog ikke forhindrede Brøndbyernes IF i at hente en sikker sejr hjem.
Brøndby fører 3F Ligaen med 31 point efter 11 kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top