fbpx
Tid&Sted
Hør om støtte til særlige behov GLOSTRUP. Foreningen Ligeværd Storkøbenhavn afholder den 22. oktober og den 12. november oplæg med socialrådgiver og handicapkonsulent Inge Louv. Inge Louv vil fortælle om, hvilke muligheder der er for støtte i det offentlige system. Første aften med fokus på børn og anden aften med fokus på voksne. Oplæggene henvender […]

Hør om støtte til særlige behov
GLOSTRUP.
Foreningen Ligeværd Storkøbenhavn afholder den 22. oktober og den 12. november oplæg med socialrådgiver og handicapkonsulent Inge Louv. Inge Louv vil fortælle om, hvilke muligheder der er for støtte i det offentlige system. Første aften med fokus på børn og anden aften med fokus på voksne. Oplæggene henvender sig til forældre, der har børn og/eller voksne med særlige behov, bisiddere eller andre interesserede.
Oplæggene foregår i Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup fra kl. 19.00 – 21.30 og er gratis.
Af hensyn til traktementet skal der tilmeldes inden den 15. oktober til Lene Mørkholt, tlf. 53732812 eller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top