fbpx
Tak fordi du viste dit sande ansigt, Lars
DEBAT. Kære Lars Thomsen. Tak for dit svar på mit læserbrev i Folkebladet nr. 39. Det er naturligvis tankevækkende, at Folkebladet vælger at sætte overskriften svar på dit indlæg. Jeg spørger dig faktisk ikke om noget, så der er ikke noget at svare på. Men jeg kritiserer din opførsel og udtalelse om nogle af kommunens ansatte, […]

Kære Lars Thomsen. Tak for dit svar på mit læserbrev i Folkebladet nr. 39. Det er naturligvis tankevækkende, at Folkebladet vælger at sætte overskriften svar på dit indlæg. Jeg spørger dig faktisk ikke om noget, så der er ikke noget at svare på. Men jeg kritiserer din opførsel og udtalelse om nogle af kommunens ansatte, og retter dermed også en kritik af resten af gruppen bestående af Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti, Socialdemokratiet, Konservative og din egen lille liste, der jo er fælles om udtalelsen. Jeg kalder den socialistisk i kraft af det overvejende flertal i gruppen, der alment er kendt som rød blok. Jeg beklager naturligvis, hvis du tager anstød af den kategorisering, men det er vist kun dig og Dan Christiansen, der føler jer forurettet.
Du vælger så på en ganske perfid måde at blande mit ægteskab ind i dit indlæg. Det er et lavt niveau, selv for en politiker som dig. Dem, der kender mig, ved, at jeg har min egen mening om tingene, og i særdeleshed om etik og moral. Jeg kunne aldrig drømme om at bringe andres ægtefæller ind i en debat, det er simpelthen uartigt. Jeg kritiserer heller ikke den førte politik, det er for tidligt, for I har jo ikke rigtigt lavet noget endnu. Så der må jeg melde hus forbi på din påstand om, at jeg skulle have sat mig i spidsen for Venstres forsøg på at kritisere alt fra jeres side. Det er en usand påstand. Så meget for din etik og moral, på trods af din status som officer.

Svar

Af Lars Thomsen, Bylisten, formand for Social, Sundhed og Seniorudvalget

Jeg har som udgangspunkt intet imod at vise mit ansigt, faktisk har jeg hængt på lysmasterne ved de seneste to kommunalvalg. Jeg forventer også at hænge der om ca. tre år igen. Forhåbentligt sammen med mange andre fra Glostrups nyeste liste, Bylisten.
At det skulle være perfidt at oplyse Folkebladets læsere om, at du og min kollega i kommunalbestyrelsen, Marlene Frandsen, er gift, kan jeg simpelthen ikke se et problem i. Nu har jeg gennem de sidste 2-3 måneder hørt både dig og din frue svine bl.a. mig til gentagne gange. Din kone har nærmest lovet mig og resten af Samarbejdsgruppen fire års fængsel og vi skulle også være skyld i, at børnene bliver kørt ned på vej til skole. Du har beskyldt mig for at bruge ordet fyring i stedet for at bruge ordet nedlæggelse af stilling, hvilket skulle gøre mig til en useriøs leder. Sikke noget pjat, nogen kalder faktisk tingene hvad det er, uden at skulle have en konsulent som dig ind over.
Din sidste bemærkning om min egen lille liste siger vel mere om dig end om mig. Den såkaldte lille liste (Bylisten) har stoppet borgmesterens og din kones ambitioner om at ødelægge Glostrups bymidte med højhuse og et trafikalt helvede, som overhovedet ikke ville være til gavn for Glostrups nuværende borger. Det er vel ikke så ringe af sådan en lille liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top