fbpx
Lars Thomsen taler ikke sandt
DEBAT. I sidste uges udgave i avisen skriver Lars Thomsen fra Bylisten:”Den såkaldte lille liste (bylisten) har stoppet borgmesterens og din kones ambitioner om at ødelægge Glostrups Bymidte med højhuse og et trafikalt helvede”. Lars Thomsen forsømmer ikke lejligheder til at udbrede den løgn, at jeg skulle have en helt specifik personlig ambition om højhuse og […]

I sidste uges udgave i avisen skriver Lars Thomsen fra Bylisten:”Den såkaldte lille liste (bylisten) har stoppet borgmesterens og din kones ambitioner om at ødelægge Glostrups Bymidte med højhuse og et trafikalt helvede”. Lars Thomsen forsømmer ikke lejligheder til at udbrede den løgn, at jeg skulle have en helt specifik personlig ambition om højhuse og trafikalt helvede. Jeg har stået i spidsen for en samlet kommunalbestyrelses ønsker om at udvikle Glostrup, herunder Bymidten.
Alle partier og medlemmer har i fællesskab vedtaget nogle principper for byudvikling og vi har været enige om at undersøge mulighederne for at bygge hen over banen. Vi har også været enige om, at resultatet af undersøgelsen viste, at den bygningsmasse, der ville være nødvendig for at finansiere en overbygning ville være for voldsom for Glostrup Bymidte. Bylisten søger at finde en begrundelse for sit navn, hvilket er helt fint. Men det er til gengæld ikke fint at lyve for at nå sit mål

2 kommentarer om “Lars Thomsen taler ikke sandt”

 1. Pia Møller siger:

  Hej John

  Jeg spørger i en god tone og håber du vil svare derefter.

  Det er tydeligt at i har været uenige omkring noget omkring trafikkens konsekvenser for ‘Bymidte-projektet’. Men der må vel være noget trafikanalyse som vi borgere kunne få adgang til så vi kan forholde os til fakta og ikke bare den politiske fejde og anklager om ‘ambitioner om at ødelægge’ eller ‘Lars Thomsen taler ikke sandt’ og ‘lyve for at nå sit mål’.

  Det vil jeg gerne have lidt mere fakta om sagen 🙂

 2. Leif Meyer Olsen siger:

  Hej Pia – borgmesteren er på ferie, og jeg har lige set dit spørgsmål. Debatten drejer sig oprindelig om illoyalitet – du kan se forløbet på Venstres hjemmeside http://www.venstre-glostrup.dk.
  Mht trafikanalysen må jeg undersøge nærmere (efter efterårsferien – er på vej til Sverige).
  Venlig hilsen Leif Meyer Olsen, gruppeformand i Venstre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top