fbpx
Humanitær superstjerne kommer til Brøndby
Tours-Europe-tour-high-003.jpg
Mata Amritanandamayi besøger i slutningen af oktober Brøndby. Hun har hjulpet millioner med nødhjælp og har igennem 30 år givet millioner et knus. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. Mata Amritanandamayi, leder af organisationen Embracing the World, der hjælper millioner verden over, kommer til Brøndby. Hun deler knus ud til alle

Mata Amritanandamayi, kaldet Amma, leder af en af verdens største hjælpeorganisationer drevet udelukkende af frivillige, Embracing the World, besøger for første gang nogensinde Danmark, når hun den 23. og 24. oktober kommer til Brøndby Hallen.
Mata Amritanandamayi er måske ikke kendt i den brede offentlighed i Danmark. Men at det er et verdens navn, der kommer til Brøndby, er ifølge Muhammad Yunus, der i 2006 modtog Nobels Fredspris, hævet over enhver tvivl:
– Amma gør mere for de fattige end mange regeringer.

Stor humanitært indsats
Det arbejde, Mata Amritanandamayi og organisationen Embracing the World udfører, består blandt andet i at uddele nødhjælp, for eksempel ti mio. årlige måltider i Indien, husly til tusindvis og gratis lægehjælp til 4,3 millioner patienter. Hertil kommer uddannelsesstipendier og pensioner til 100.000 enker og andre, der ikke er i stand til at forsørge sig selv.
Organisationens hjælpearbejde udføres på basis af frivillig arbejdskraft og finansieres af private donationer.

Omfavnelse til alle
Mata Amritanandamayi rejser hvert år på verdensturné og kommer nu altså til Brøndby.
I Brøndby vil Mata Amritanandamayi, udover at lede nogle meditationer, og uddele det, der er blevet hendes specielle kendetegn, en omfavnelse, som hun har givet til mere end 38 mio. mennesker verden over gennem mere end 30 år.
Arrangørerne af eventet forventer tusindvis af besøgende i Brøndby Hallen, hvor Mata Amritanandamayi møder og omfavner alle, der ønsker det.

FAKTA
Arrangementet finder sted den 23. og 24. oktober i Brøndby Hallen.
Der er gratis adgang for alle.
Se mere på amma-danmark.dk

3 kommentarer om “Humanitær superstjerne kommer til Brøndby”

  1. Charlotte siger:

    Der er delte meninger om Ammas karakter og gøremål på denne klode. Nogle missionerer for hende og endda ender med at bosætte sig i hendes Ashram i det sydlige Indien, mens andre der har været tæt på hende fortæller en helt anden historie om korruption mv, herunder australske Gail Tredwell der i 1999 endte med at flygte fra hvad hun betegner som fangenskab i Ammas sekt. Gail Tredwell udgav i 2013 biografien “Holy Hell”.

  2. M. Hansen siger:

    Charlotte glemte at fortælle at nævnte australske kvinde, som siges at have skrevet Holy Hell, benyttede sig af en kendt sensations-ghostwriter, som fik meget frie hænder, og bogen blev derfor fuld af tvang, vold, sex og grådighed, dvs. alle de værste egenskaber. Den er latterlig og kun beregnet på at tilsvine Ammas person og hendes virke.

  3. Dorthe Tapomayi siger:

    Kære Charlotte da Gail Tredwell udgav sin bog blev Amma spurgt om hvad hun mente om den og Ammas svar var smukt og ekstremt kærligt – frit oversat sagde Amma at Gail har skrevet det som hun havde brug for at udtrykke og at Gail altid vil være Ammas elskede barn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top