fbpx
Gudstjeneste bevægede deltagerne
bevægegudstjeneste.jpg
Der var masser af liv på Vestervangskolen, da konfirmanderne deltog i folkedans. Foto: Esper Silkjær
GLOSTRUP. Glostrup Kirke havde forrige weekend bevægegudstjeneste, hvor deltagerne rent fysisk blev bevæget rundt i det meste af Glostrup, men hvor de kirkelige handlinger stadig blev udført

Søndag den 23. september havde Glostrup Kirke en lidt særlig gudstjeneste. De havde nemlig bevægegudstjeneste, som de har haft med nogle års mellemrum. Gudstjenesten var opbygget ligesom en helt normal gudstjeneste lige fra indgangsbøn til udgangsbøn. Men hvor alt der i mellem normalt foregår i en af kirkerne, så foregik det denne søndag på fem forskellige steder i Glostrup.
Gudstjenesten startede i Glostrup Kirke på normal vis. Det næste punkt er prædiken, det foregik via en kortfilm og en prædiken i Glostrup Bio.
Det næste punkt var folkedans sammen med konfirmanderne i musisk sal på Vestervangskolen. Efter den svingom var det tid til noget mad, eller nadver, som det hedder, når det er en del af en gudstjeneste. Det var sandwich og rød saftevand. Derfter var der velsignelse i Ejby Mose og til sidst sluttede gudstjenesten i Østervangkirken.
– Vi havde en vellykket bevægegudstjeneste med over 100 deltagere, flest på Vestervangskolen, hvor konfirmanderne deltog. Dejligt vejr, solen skinnede, da forsamlingen blev velsignet i Ejby Mose.
Vi sluttede af med kaffe i Østervangkirken efter en rigtig god dag, siger Inge Rose fra menighedsrådet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top