fbpx
Tag familien med ud i naturen på søndag
Billede_3_Tag_en_kanotur_pmosen.jpg
Til Naturens Dag kan man for eksempel sejle i kano på Ejby Mose. Foto: Glostrup Kommune
GLOSTRUP. Glostrup Kommune og en række lokale foreninger inviterer igen i år til fantastiske naturoplevelser i Ejby Mose på Naturens Dag søndag 9. september

Mærk suset i træernes toppe, og studér naturens vilde liv på tæt hold. Naturen holder åbent hus med en masse spændende oplevelser søndag 9. september. Her er det nemlig Naturens Dag, og over hele landet er der naturaktiviteter for dig og din familie.
I Glostrup afholdes Naturens Dag i Ejby Mose. Her vil du kunne opleve mosen fra en kano, prøve kræfter med bueskydning, studere mosens fisk, ride på ponyer, svinge dig i tovbanen, lave lækker bålmad, prøve høslæt og meget mere.

Mosens dag
Arrangementet varer fra klokken 11-15, og alle aktiviteter er gratis. Det er spejderne i Ejby, Ejby-Glostrup 4H, Danmarks Naturfredningsforening, Biavlerforeningen i Ejby, Naturvejlederen fra Vestskovens Naturskole og Glostrup Kommune, der står bag arrangementet.
Yderligere information om arrangementet på www.glostrup.dk/naturensdag og www.naturensdag.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top