fbpx
Skandaleløse udtalelser fra det socialistiske flertal
DEBAT. Af Casper Larsen, Stisager 18, Glostrup

Det var dybt krænkende, hamrende amatøragtigt og aldeles skandaløst, at man i Folkebladets interview med den socialistiske flertalsgruppe om deres budgetforslag kunne læse, at der skulle fyres en medarbejder i Lokalhistorisk Hus (hvis man i øvrigt er en seriøs leder, ville man aldrig bruge begrebet fyre, men i stedet sige nedlæggelse af en stilling eller opsigelse af en medarbejder, men det skal de faglige organisationer nok gøre opmærksom på).
I samme afsnit kunne man læse, at der skulle flyttes personaleressourcer fra rådhuset og ud i de spidse ender (hvad det så end måtte dække over). Budgetforslaget er jo som bekendt ikke vedtaget, så at de ansatte i kommunen på den måde skal informeres om deres jobmæssige fremtid er himmelråbende arrogant og samtidig udtryk for en aldeles inkompetent ledelsesstil.
Jeg har, selv med mange års både kommunal og ikke-offentlig ledelseserfaring, aldrig oplevet noget tilsvarende. Jeg har heller ikke tidligere hørt om, at et politisk flertal fyrer en kommunal medarbejder, medmindre den pågældende refererer til kommunalbestyrelsen, således som mange på direktørniveau typisk gør, og det annonceres da slet ikke i lokalavisen.
Det kunne den tidligere borgmester Søren Enemark måske have visket nogen i ørerne, men det er jo næppe derfra, at man skal forvente rådgivning om god embedsførelse.

Svar
Af
Lars Thomsen, Bylisten, formand for Social, sundhed og seniorudvalget

Sikke en omgang og en masse vrede, du kommer af med i dit indlæg. Men rart at din kone, Marlene Frandsen, som sidder i kommunalbestyrelsen for venstre og dig selv, har sat jer i spidsen for Venstres forsøg på at kritisere alt, hvad jeg og Bylisten udretter. I vil få meget travlt de næste tre år.
Det bliver heller ikke mere rigtigt af, at I forsøger at kalde Samarbejdsgruppen et rødt flertal, når I udmærket ved, at det er et BREDT flertal bestående af fem partier. Jeg er udmærket klar over, det er del af jeres strategi at forsøge at sværte bl.a. De Konservative og Bylisten til.
Samarbejdsgruppen har valgt at gå sammen om at lave og føre politik samt skabe mærkbare forandringer og forbedringer og samarbejde om, at gøre det bedste for Glostrup. At din kone og hendes kollegaer i Venstre har valgt de sure miners politik – det kan jeg kun smile ad.
Når man laver en budgetaftale, der rummer så mange forbedringer, gode og nye tiltag og samtidig retter op på det efterslæb, der bl.a. er på vores fortove, cykelstier, ejendomme og anlæg, ja så bliver man jo også nødt til at prioritere og være påholden.
Vi er økonomisk ansvarlige, vi fastholder skatten, så det ikke bliver dyrere men bedre at leve og bo i Glostrup. Vi flytter medarbejdere væk fra rådhuset ud til de områder, hvor der er direkte borgerkontakt (i de spidse ender).
Som officer kalder jeg tingene for hvad de er. Dine smarte ord ændrer eller lindrer ikke smerten ved en fyring. Jeg tager mit ansvar meget seriøst og selvfølgelig var de berørte personer orienteret, inden Folkebladet gik i trykken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top