fbpx
Politiet efterforsker skyderi i Glostrup
skyderi.jpg
Hovedvejen var kortvarigt spærret efter skyderiet. Foto: presse-fotos.dk
GLOSTRUP. Københavns Vestegns Politi efterforsker en skudepisode natten til fredag, hvor en 30-årig mand blev ramt i benet. Politikredsen har indsat en mobil politistation i området, hvor politiet opfordrer vidner til at henvende sig med informationer i sagen

Skyderiet fandt sted umiddelbart før klokken 00.19 natten til fredag på Glostrup Torv. Her blev en 30-årig mand ramt af skud i låret. I forbindelse med skyderiet blev der affyret to til tre skud, og efter skyderiet kørte gerningsmanden væk i en personbil – formentlig af mærket VW Passat. Kort efter fandt Nordsjællands Politi en brændende VW Passat i Smørum, som sættes i forbindelse med skudepisoden.

Signalement
Personen, der beskød den 30-årige, beskrives som:
Mand, ca. 20 år, ca. 175 cm., alm. af bygning, iført sort jakke, sorte bukser og sort kasket.

Forhøjet patruljering
København Vestegns Politi kører i forvejen markant og forhøjet patruljering på baggrund af den seneste tids skyderier. Fredag var den mobile politistation blevet placeret i Glostrup.
– Vi har sat massivt ind i de tre områder i Glostrup, Herlev og Ishøj, der har været ramt af skyderi den seneste uge. Skyderi på åben gade er helt uacceptabelt og dette uvæsen skal bringes til ophør, siger politidirektør Kim Christiansen.
Den 30-årige, der blev ramt af skud, var ikke i livsfare og blev senere på natten udskrevet fra hospitalet. Det er endnu for tidligt at sige, om nattens skyderi har forbindelse til den konflikt, der pågår lige nu i bandemiljøet i det storkøbenhavnske område.
Københavns Vestegns Politi er klar til at modtage oplysninger i sagen hele døgnet på 4386 1448.

Hele weekenden har der været ekstra patruljering på og omkring Glostrup Torv.Foto: Lars Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top