fbpx
International gudstjeneste
DSC_0410.jpg
Den 30. september fejrer folkekirken i Glostrup Provsti international gudstjeneste. Det foregår i Brøndby Strand Kirke. Foto: Heiner Lützen Ank
HELE OMRÅDET. Søndag den 30. september fejrer folkekirken i Glostrup Provsti international gudstjeneste. Det kommer til at foregå på flere sprog

– Kendskab giver venskab.
Sådan siger Elisabeth Krarup de Medeiros, sognepræst ved Brøndby Strand Kirke.
– Det er én af mange grunde til, at vi én gang om året fejrer international gudstjeneste i Glostrup Provsti. Vestegnen er mangfoldig, både etnisk, socialt, kulturelt og religiøst. Men også blandt kristne er der mange udtryksformer og traditioner og når vi mødes med andre kristne, kan vi blive inspireret og nedbryde fordomme, føjer Elisabeth Krarup de Medeiros til.
Derfor er det også naturligt at fejre gudstjeneste sammen, siger Elisabeth Krarup de Medeiros.
– Fire migrantmenigheder mødes i folkekirker i provstiet, og sammen med disse fejrer vi gudstjeneste sidste søndag i september i forbindelse med Fyld Danmarks Kirker.
Og der er plads til alle, understreger Elisabeth Krarup de Medeiros:
– Gudstjenesten foregår på dansk og engelsk og der vil være bøn og læsninger på andre sprog. Man kan derfor roligt invitere sine naboer med, også selv de måske ikke taler så meget dansk.

Gudstjenesten finder sted søndag den 30. september kl. 14.00 i Brøndby Strand Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top