fbpx
En rullende dag for byens børn
Rulepsortsdagen-2018.jpg
Den 26. august var cirka 120 børn med til rullesportsdagen i Brøndbyøster. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Søndag den 26. august blev der afholdt rullesportsdag i Brøndbyøster. Rekordmange børn var med

Søndag den 26. august blev vejene omkring Nygårds Plads og Kulturhuset Kilden i Brøndby omdannet til en racerbane for rulleglade børn og unge, da Rullesportsdagen blev afviklet for tredje gang.
Der var både plads til små og store, nybegyndere og de hurtige lyn, da 120 børn i alderen 2-15 år dystede på rulleskøjter, løbehjul og løbecykler i forskellige distancer.
Der var dobbelt så mange deltagere som til løbets debut i 2016.

Ny forening står bag
Det var i år den nystiftede forening Rullefabrikken, der var arrangør af Rullesportsdagen.
Rullefabrikken er Brøndbys første Rulleskøjteforening, og blev stiftet af Marie Nube, som alle årene har været den primære drivkraft bag Rullesportsdagen.
Maria Nube skabte Rullesportsdagen, fordi hun savnede flere rulleskøjteløb for børn, hvor de blev taget seriøst og fik de samme rammer for rulleskøjteløb som de voksne.
Men et rigtigt løb er krævende at arrangere, så igen i år havde hun samlet frivillige fra nær og fjern, som hjalp med afspærring, tidtagning, bygning af målportal og alt hvad der hører til.

En festdag for alle
I år havde Kulturhuset Kilden inviteret Cirkus Big til at lave cirkusshow imellem løbene, og dagen blev rundet af med en opvisning i kunstrulleskøjteløb fra Smørum Rulleskøjteklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top