fbpx
En perle for demente
DEBAT. Af Hanne Lindegaard, Frøtoftevej 5, 2605 Brøndby

Nu er vi nået til den tid på året, hvor lokalpolitikerne skal beslutte næste års budget og forvaltningerne har fundet en række sparemuligheder frem. I Brøndby Kommune står de demente for skud, selv om netop denne gruppe borgere er særlig udsat og let kommer til at koste endnu flere penge, hvis de mistrives og derfor bliver syge. På Boenheden Kissumparken får de demente nærhed, tryghed og et overskueligt hjem, hvor de er med til at tilberede mad, vaske op og ordne have. Boligen er netop et hjem og ikke en uoverskuelig institution med lange ensartede døre og gange. Før Kommunalbestyrelsen træffer en så tosset beslutning, burde de kigge forbi og med egne øjne se og fornemme en stemning og ro som aldrig lader sig overføre til kommunens store plejecentre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top