fbpx
Dansk Folkeparti: Der mangler åbenlyst ressourcer på ældreområdet
GLOSTRUP. Dansk Folkeparti fremlagde på kommunalbestyrelsens møde sine forslag til budgettet. De vil for eksempel bruge 2,5 millioner kroner mere på ældreområdet

På kommunalbestyrelsens møde onsdag den 12. september blev budgettet for Glostrup Kommune førstebehandlet. I andre kommuner bruger partierne førstebehandlingen til at holde taler om ønskerne til budgettet samt at fremsætte forslag til budgettet. Det har partierne ikke gjort tidligere i Glostrup, men på mødet i forrige uge valgte Dansk Folkeparti at fremlægge sine ønsker. De var dermed de første til at fortælle om ønsker til budgettet.

Flere SOSU’er
Flemming Ørhem fremlagde forslaget på vegne af Dansk Folkeparti, der har to medlemmer af kommunalbestyrelsen. På driftssiden ville han gerne have i alt 2,5 millioner kroner til flere SOSU’er på de tre ældrecentre. En million til Dalvangen, en million til omsorgscenteret i Hvissinge samt en halv million til Sydvestvej.
– Der mangler ganske åbenlyst ressourcer på ældreområdet. Dem vil Dansk Folkeparti gerne afsætte. De seneste år har Folketinget afsat både ældre- og velfærdsmilliarden, og Dansk Folkeparti har i Glostrup sørget for flere varme hænder på ældreområdet og at pengene i øvrigt er blevet brugt på det område, som de var tiltænkt. Dansk Folkeparti mener dog, at der stadig mangler ressourcer på ældreområdet i Glostrup. Dansk Folkeparti ønsker derfor, at der afsættes flere penge på ældreområdet – det fortjener både vores ældre medborgere og vores SOSU-assistenter og hjælpere, siger han.
Derudover har Dansk Folkeparti et forslag om at bruge 65.000 kroner om året på en toiletvogn i Byparken.

Anlæg
Den største post i Dansk Folkepartis budgetforslag er i alt 40 millioner kroner til at udvikle svømmehallen, det vil være en anlægsbevilling på ti millioner kroner om året i 2019 til 2022.
– Vi ønsker en svømmehal, der stadig er attraktiv og kan følge med både i udviklingen og i befolkningstilvæksten i Glostrup. Svømmehallen må også blive attraktiv for en større kreds af borgere, siger Flemming Ørhem.
Der er også afsat en million kroner til nyt lys på stadion.
– Lyset på stadionbanen er gennem de seneste år blevet ringere og ringere på grund af manglende vedligeholdelse. Skal vi fortsat have lys på stadionbanen skal det også virke og vedligeholdes. Ellers kan vi jo lige så godt pille det ned, siger han.
De vil gerne have 25 millioner kroner til en ny daginstitution i Hvissinge.
– Bygning af ny daginstitution i Hvissinge er simpelt hen blot rettidig omhu, siger han.
Så skal der bruges 12 millioner kroner på at renovere og højne sikkerheden på sidearealerne mellem Banegårdsvej og Glostrup Hule.
– Ombygning af Hovedvejens sidearealer omhandler både forskønnelse og øget færdselssikkerhed. Det vil være muligt at etablere højresvingsbaner ved Norasvej, Florasvej og Glostrup Hule, uden af forholdene for fodgængere og cyklister forringes. Der er registreret 12 uheld på denne vejstrækning fra 2008 til 2012, der fortrinsvis kan henføres til højresvingende biler, der har påkørt bløde trafikanter, slutter han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top