fbpx
Camilla var til DM i ponydressur
ponydressur.jpg
Camilla var til DM i ponydressur for første gang. Foto: Karen Claudi
SPORT. 12-årige Camilla Mortensen fra Glostrup var forrige weekend til DM i ponydressur med et hold, hun ikke havde mødt før. De havde klaret alle forberedelser via sociale medier. De endte som nummer 26 ud af 36

Forrige uge var 12-årige Camilla Mortensen fra Glostrup til DM i ponydressur.
Det var hendes første DM og hun kvalificerede sig kort før deadline, så der var ikke så meget tid til at sammensætte et hold, der skal være på fire ryttere.
– De fandt hinanden på nettet. Det var lidt specielt at finde hinanden på tværs af landet i sidste øjeblik. Pigerne havde ikke mødt hinanden før konkurrencen, siger Henriette Mortensen, Camillas mor.
Der var en del, der skulle koordineres før konkurrencen. For eksempel er der en rytterfest lørdag aften, hvor rytterne pynter boksene. Her havde Camillas hold valgt at støtte Børnehjertefonden. Pynten skulle selvfølgelig koordineres, men det klarede pigerne via Facebook og Instagram, hvor de delte, hvad de havde forberedt.
– Der var hjerter overalt. Camillas pony har også en aftegning af et hjerte på mulen, så det passede perfekt, siger Henriette Mortensen.
Konkurrencen er delt op, så hvert hold har ryttere på fire forskellige niveauer. Her deltog Camilla Mortensen som den yngste rytter på det laveste niveau.
– De dygtige tager de mindre dygtige med på holdet og hjælper dem. Det fungerer super godt. Det er et meget populært arrangement, fordi det er holdbaseret hvor Ridesporten ellers er meget individuel, siger Henriette Mortensen.
Samlet set endte holdet på en 26. plads ud af 36 hold. Og det var en god oplevelse for Camilla Mortensen at være til DM for første gang.
– Den var helt fantastisk. Det var stort at være med, folk var ekstremt imødekommende. Man hjælper hinanden og bakker hinanden op. Det er meget hyggeligt. Frederikshavn har rigtig godt styr på det, siger Henriette Mortensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top