fbpx
Bolden rullede til minimesterskab
IMG_3381-002.jpg
Hjemmeholdet Nattegalen endte med at snuppe sejren, da institutionerne i Brøndby Strand havde fodboldturnering. Foto: Pia Lipun
BRØNDBY. For nylig afholdt institutionerne i Brøndby Strand fodboldmesterskaber. Hjemmeholdet snuppede sejren

Idrætsinstitutionen Nattergalen fik for nylig besøg af cirka 100 børnehavebørn fra hele Brøndby Strand. Anledningen var det årlige mesterskab i fodbold. Turneringen startede på legepladsen med dansebørn fra Nattergalen, hvorefter det gik mod fodboldbanerne.
Alle kæmpede bravt helt indtil finalekampen, der blev spillet af Svanen og Nattergalen. En kamp hjemmeholdet, Nattergalen, trak sig sejrrigt ud af. Dermed flyttede vandrepokalen opholdssted fra Himmel og Hav, sidste års vindere, til Nattergalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top