fbpx
Reinholdt Bridge holder Bridgens Dag
GLOSTRUP. Reinholdt Bridge i Glostrup inviterer til Bridgens Dag, og det er ganske gratis. Det bliver holdt både den 6. og 18. september. Begge dage fra 18.00-22.00 Her får du et godt billede af, om det er noget, som du kunne tænke dig at bruge tid på

Bridge kan spilles på alle niveauer: hjemme ved middagsbordet med gode venner, i klubber af forskellig størrelse og niveau, i turneringer fra lokalplan til VM. Kombinationen af socialt samvær og intellektuelle udfordringer for alle, lige fra begynderen til den mest professionelle, gør spillet til noget alle burde prøve, mener Carsten Mari-Nielsen, Reinholdts bridgeklubs formand.
– At det så samtidig viser sig, at bridgespillere er markant sundere, har mindre risiko for demens og får et styrket immunforsvar, som nye undersøgelser klart viser, gør jo det hele endnu bedre, siger han.
Introkurset afholdes på Sydvestvej 110 i Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top