fbpx
Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport for uge 31 og 32

Sigtet for narkokørsel
BRØNDBY.
Søndag den 5. august klokken 15:45 standsede en patrulje rutinemæssigt en 29-årig mandlig bilist på Motorring 4 i Brøndby. Efter nærmere undersøgelser blev manden sigtet, anholdt og kørt til politigården til blodprøve. Han erkendte at være i besiddelse af lidt hash og være påvirket under kørsel.


Sigtet for spirituskørsel
GLOSTRUP.
En politipatrulje blev onsdag den 8. august klokken 1:37 sendt til en anmeldelse om færdselsuheld, hvor en bil havde påkørt en færdselstavle ved en rundkørsel på Birkeskoven. En politipatruljes undersøgelser medførte, at en 21-årig mand blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Han erkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top