fbpx
Tid&Sted
Cykeltur for alle Cyklistforbundet inviterer til aftencykeltur tirsdag den 10. juli kl. 18.30. Vi mødes på Brøndbyøster Torv, ved stationen. Vi kører først til Irmabyen i Rødovre. Herefter leder vi efter Sovende Louis i nærheden af Vestvolden. Herfra kører vi til Hvidovre, hvor vi finder Bakketop Trine. Turen er på cirka 20 km, som bliver […]

Cykeltur for alle

Cyklistforbundet inviterer til aftencykeltur tirsdag den 10. juli kl. 18.30.
Vi mødes på Brøndbyøster Torv, ved stationen. Vi kører først til Irmabyen i Rødovre. Herefter leder vi efter Sovende Louis i nærheden af Vestvolden. Herfra kører vi til Hvidovre, hvor vi finder Bakketop Trine.
Turen er på cirka 20 km, som bliver kører i roligt tempo.
Forventningen er at være tilbage i Brøndbyøster ca. kl. 21.

Turen er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Husk dog drikkevarer til turen. Medbring gerne kaffe/te til en pause på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top