fbpx
Cykelløb og hygge
flot-start.jpg
Start og mål er ved Glostrup Hallen. Foto: Sportsaktiviteter.dk
GLOSTRUP. Nu skal kæden smøres og hjælmen spændes, for søndag den 2. september er der igen motionscykelløbet Tour de Vest, hvor der også er noget for tilskuerne

Starten på årets Tour de Vest går fra Glostrup Hallen søndag den 2. september klokken 10.00 og der er tre distancer at vælge i mellem, så alle kan være med. Der er en hyggelig familierute på 27 km, hvor man hovedsageligt cykler på stier. Hvis man har lidt mere i benene, så vil ruten på 68 km være en god distance og en flot tur. Har man der i mod trænet hele sæsonen, så vil ruten på 122 km være en rigtig udfordring.
– Tour de Vest er for alle og er et motionscykelløb, hvor man skal følge færdselsreglerne. Men vi har alligevel forsøgt at gøre løbet spændende og attraktivt for dem, der gerne vil cykle langt og føle de er med i et rigtigt cykelløb. Derfor er der følgebiler og marshalls med rundt på de to lange distancer. Her er der også henholdsvis et depot på 68 km distancen og to depoter på 122 km distancen, siger Christian Ebbe fra Sportsaktiviteter.dk, der arrangerer løbet.
Der er også et depot på 27 km, hvor deltagerne kan få vand og frugt samt en kop kaffe og lidt kage. Så det bliver en god dag, hvor løbet for alle tre distancer ender på opløbsstrækningen på Stadionvej ved Glostrup Hallen, hvor det også vil være sjovt for tilskuerne.
– Det er altid festligt og sjovt at se deltagerne give det sidste de har, inden de passerer målstregen. Deltagerne kommer i mål mellem klokken 12 og 14 og er vejret godt, så er der masser af liv på p-pladsen foran Glostrup Hallen. Så kom og se cykelløb og præmieoverrækkelse søndag den 2. september og tag hele familien med, siger Christian Ebbe.
Du tilmelder dig online på www.tourdevest.dk inden den 1. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top