fbpx
Nedrivning begynder om et år
IMG_1117.jpg
I sidste uge var der møde om nedrivningen af de fem højhuse. En kompleks sag, mener Kent Max Magelund. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Forventningen er nu, at nedrivningen af de fem højhuse i Brøndby Strand tidligst går i gang i maj 2019

Det er naturligvis en meget omstændelig proces at nedrive de fem PCB-ramte højhuse i Brøndby Strand.
Folkebladet har tidligere fortalt, hvordan lokalplanen for nedrivningen blev vedtaget, og da Kommunalbestyrelsen holdt sit seneste møde, den 13. juni, skulle de forholde sig til det såkaldte skema A, der blandt andet opridser et overordnet budget for nedrivningen.
I forbindelse med behandlingen af dette punkt, kom det frem, at nedrivningen tidligst begynder til maj næste år. Således hedder det nemlig i sagsfremstillingen:
”På nuværende tidspunkt er det forudsat, at totalentrepriseudbuddet planlægges og gennemføres, således at det er afsluttet ultimo 2018, og efter kontraktindgåelsen kan totalentreprenøren påbegynde projektering og indhentning af myndighedstilladelser. Selve den fysiske nedrivning forudsættes opstartet i maj 2019 og forventes afsluttet ca. 2½ år efter. Sideløbende er genhusningen sat i værk, og den forventes afsluttet så betids, at nedrivningen kan påbegyndes som planlagt.”
En tidsplan, der dog kan skride, hedder det samtidig:
”Tidsplanen må dog tages med et vist forbehold, indtil markedsdialogen er tilendebragt, VVMspørgsmålet er afklaret, og den vindende totalentreprenør har haft mulighed for at vurdere projektet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top