fbpx
Første synlige tegn på letbanen i Glostrup
spadestik.jpg
Borgmester John Engelhardt og formand for Miljø- og Teknikudvalget Flemming Ørhem er klar med den syv tons tunge gravko. Foto: Christian Mahrt
GLOSTRUP. Formand for Miljø- og Teknikudvalget, Flemming Ørhem, og borgmester John Engelhardt gav en symbolsk hånd med, da renoveringen af broen, hvor Slotsherrensvej krydser Ringvejen, blev sat i gang

For at udnytte ressourcerne bedst muligt bliver der i forbindelse med renoveringen af broen i samme moment gravet ud, så der bliver plads til, at letbanen kan passere under broen. Samtidig skal kloak og diverse kabler og ledninger under jorden flyttes, så de ikke kommer til at ligge under sporene, når letbanen åbner i 2025.

Trafikændringer
Arbejdet på broen betyder, at der kun vil være ét spor i hver retning hen over broen for bilister. Cyklister, der har retning ind mod København, vil blive ledt på en omkørsel udenom broen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top