fbpx
Brøndbyunge modtager Kjeld Rasmussens Rejselegat
20180514_110038.jpg
På billedet ses fra venstre; medlem af legatudvalget Morten Bødskov, fodboldspiller i Brøndby IF Kasper Weng, svømmer i Svømmeklubben Vest Brøndby Frederik Loft Helms, medlem af legatudvalget og rektor på Brøndby Gymnasium Pia Sadolin. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. Glæden var stor, da legatudvalget for Kjeld Rasmussens Rejselegat kunne uddele legater til to aktive Brøndbyunge.

Forårets to legater fra Kjeld Rasmussens Rejselegat er uddelt til Kasper Weng, der spiller fodbold i Brøndby IF, og til Frederik Loft Helms, der er svømmer i Svømmeklubben Vest Brøndby. Vi er alle ramt af sorgen over at have mistet Kjeld Rasmussen, der sov stille ind den 19. maj. Det er vigtigt, at vi husker hinanden på, at uden Kjelds enorme indsats for Brøndby Kommune og idrætslivet var Brøndby ikke, hvad Brøndby er i dag. Kjeld Rasmussens Rejselegat tjener til minde om Kjeld og hans enorme indsats. For Kjeld var det meget vigtigt, at legatet kunne hjælpe unge til at indfri deres mål og drømme, siger medlem af legatudvalget Morten Bødskov.

For unge i Brøndby
Kjeld Rasmussens Rejselegat har til formål, at støtte unges studie- og sportsaktiviteter.
Ansøgere skal være under 18 år og opfylde mindst to af følgende kriterier: Bosat i Brøndby Kommune, medlem af og aktiv sportsudøver i en af Brøndby Kommunes idrætsforeninger eller under uddannelse på uddannelsesinstitutioner eller virksomheder i Brøndby Kommune.
– Vi vil gerne opfordre endnu flere unge til at ansøge om rejselegatet. Der kan ansøges om støtte til studieophold, så elever i uddannelsesforløb kan færdiggøre deres ungdomsuddannelse. Desuden kan der ansøges om støtte til sportsrejser og sportsophold, så medlemmer af idrætsforeninger kan deltage i eksempelvis træningslejre og turneringer. Personer der bliver betalt for at være sportsudøvere kan ikke opnå støtte fra legatet. Ansøgning kan fremsendes af enkeltpersoner idrætsforeninger og uddannelsesinstitutioner med den krævede tilknytning til Brøndby Kommune, siger Morten Bødskov.

FAKTA
Der kan maksimalt ansøges om 3000 kr. pr. person, og deadline for ansøgninger er henholdsvis 1. april og 1. september.
Ansøgningsskemaer kan findes på hjemmesiden for Brøndbyernes IF på www.brondbyif.net.
Legatet administreres af foreningen BIFs Venner. Legatudvalget udgøres af Jan Bech Andersen, Pia Sadolin, Henrik Sørensen, Per Bjerregaard og Morten Bødskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top