fbpx
Skolebestyrelsesformand: Det vi arbejder hen imod
GLOSTRUP. Emilie Sloth er formand for skolebestyrelsen. For hende er visionen et mål, som skolen arbejder hen imod

Netop nu er der gang i nyt valg til skolebestyrelsen på Glostrup Skole. Den nuværende formand, Emilie Sloth, stiller op igen. Hun roser skolen og ledelsen for det arbejde, de har lagt i visionen.
– De har arbejdet rigtig meget med visionen. Det er den bedste måde at få masseret en ny vision ind. At der er mange, der bidrager til, hvordan den skal se ud. Jo mere man har arbejdet med det, jo bedre kan man se billedet for sig: hvordan er det Glostrup Skole ser ud derude i fremtiden, når vi har nået vores vision. Det har skolens leder og medarbejdere været med til at skabe, siger hun.
Hun har selv gennemgået de plakater, der blev resultatet på Kopenhagen Fur.
– Grundlaget for visionen blev lagt på Kopenhagen Fur. I påsken sad jeg og gennemgik alle de input, vi fik på Kopenhagen Fur. Som jeg ser det, så gengiver den vision, vi har her, rigtig godt det der kom frem på visionsdagen. Vi kan ikke have alle detaljer med. Men det store billede afspejler meget klart det, der kom frem på Kopenhagen Fur. Det er fantastisk, at man kan få alt det, der kom ud af den dag, kogt ind til en vision, siger hun.
Hun ser visionen som den vej, som Glostrup Skole skal gå og det mål, som skolen arbejder hen imod.
– For mig at se er en vision et mål for skolen, det er det, vi gerne vil arbejde hen imod, og det er den måde, vi gerne vil arbejde på. Det vil i de kommende år være noget, vi (skolebestyrelsen, red.) holder skolens ledelse op imod. Er det det, vi gør reelt? Er det den vej, vi bevæger os på Glostrup Skole? Det vil være et omdrejningspunkt i de kommende år, siger hun.
Og det er hun sikker på vil lykkedes.
– Vi har tillid til, at det her er vejen frem. Vi skulle gerne, inden der er gået mange år, nå vores mål, siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top