fbpx
Rundtur på kirkegården
40791934184_a0185424b6_o.jpg
Der er i maj måned mulighed for at høre mere om Brøndbyvester Kirkegård og Brøndbyvester Kirke. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Forstadsmuseet byder i maj måned på fyraftensrundvisninger på Brøndbyvester Kirkegård

Nu kan man komme med en tur med rundt på Brøndbyvester Kirkegård og høre museumsinspektør Katrine Huusom fortælle om udvalgte gravsteder og spændende steder. En tur man kan glæde sig til, mener Katrine Huusom:
– På denne måneds fyraftensrundvisning skal vi selvfølgelig høre om Brøndbyvester Kirkegård og Brøndbyvester Kirke. Men vi skal også høre om krige mod svenskere og englændere, et forsvundet kapel og spøgeri på kirkegården og i præsteboligen!

Der er plads til 30 deltagere på hver tur. Turene er gratis, men kræver tilmelding til Forstadsmuseet på forstadsmuseet@forstadsmuseet.dk eller 36490030. Ved begge arrangementer er der mødested foran indgangen til kirkegården ved Seminarievej. Torsdag den 3. maj foregår det fra kl. 17.00 til 18.00, og søndag den 6. maj mødes deltagerne kl. 14.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top