fbpx
Ping-pong i Diabetesforeningen
VALLENSBÆK. Diabetesforeningens lokalforening i Vallensbæk inviterer til dialogmøde mellem Britta og Svenning Ravn og tilhørerne på Korsagergård, onsdag den 11. april kl. 19.00. Britta Ravn, den raske pårørende, og Svenning Ravn, der har været nede og vende fysisk og delvis psykisk p.g.a. livsstilssygdommen diabetes, spiller ping-pong med hinanden og prøver at sætte ord på et alvorligt […]

Diabetesforeningens lokalforening i Vallensbæk inviterer til dialogmøde mellem Britta og Svenning Ravn og tilhørerne på Korsagergård, onsdag den 11. april kl. 19.00.
Britta Ravn, den raske pårørende, og Svenning Ravn, der har været nede og vende fysisk og delvis psykisk p.g.a. livsstilssygdommen diabetes, spiller ping-pong med hinanden og prøver at sætte ord på et alvorligt emne med et smil på læben.

Alle er velkomne, der er gratis adgang, og foreningen byder på gratis kaffe og diabetikervenlige kager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top