fbpx
Foredrag om det nye kræftrådgivningscenter i Herlev
BRØNDBY. Tirsdag den 17. april inviterer Kræftens Bekæmpelse i Brøndby til gratis foredrag om det kommende Livsrum på Herlev Hospital. Det er konsulent Peter Genter fra Kræftens Bekæmpelse, der holder foredraget. I Det nye Livsrum kan kræftpatienter og pårørende komme forbi og få gratis rådgivning, deltage i en vifte af aktiviteter og samtalegrupper – eller bare […]

Tirsdag den 17. april inviterer Kræftens Bekæmpelse i Brøndby til gratis foredrag om det kommende Livsrum på Herlev Hospital. Det er konsulent Peter Genter fra Kræftens Bekæmpelse, der holder foredraget.
I Det nye Livsrum kan kræftpatienter og pårørende komme forbi og få gratis rådgivning, deltage i en vifte af aktiviteter og samtalegrupper – eller bare drikke en kop kaffe og slappe af mellem aftalerne på hospitalet.

Foredraget er gratis og uden tilmelding. Det afholdes af Brøndby kræftcafé. Foredraget finder sted tirsdag den 17. april kl. 15.00 – 16.30, Træningscenter Brøndby, Horsedammen 36 A, lokale 2, Brøndby.
Alle er velkomne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top