fbpx
Skolevej Brøndbyvester
DEBAT. Af Linda Torp, Bygaden 77, Brøndby

Brøndby Kommune bør også kigge på trafikken omkring Brøndbyvester Skole på Kirkebjerg Allé/Krogagervej. Det er rigtig meget trafik på Kirkebjerg Alle og det er slet ikke en ufarlig skolevej, da der er mange parkerede biler, som cyklelisterne skal køre ud og ind i mellem. Kirkebjerg Allé er en bred vej, hvor der mellem fortorv og vej er en bred græsrabat. Vi har tidligere kontaktet kommunen med forslag om at omlægge græsrabatten til cykelsti, men dette blev af kommunen afvist, da beboere og besøgende på Kirkebjerg Allé skulle have mulighed for at parkere på græsrabatten. Det er desværre bare ikke græsrabatten, der bliver brugt til at parkere på, alle parkerer på vejen til stor gene og farer for cykellister. Specielt morgener er præget af trafikkaos med skoleelever på cykel, som kører afsted til de to skoler i Brøndbyvester. En skolevej, der forbinder to skoler bør være en sikker vej og en cykelsti ville kunne gøre vejen sikker.

Det kigger vi på
Af
Vagn Kjær-Hansen (SF), Formand for Teknik- og Miljøudvalget

Tak for din påmindelse, Linda. Vi kender godt problemstillingen, og jeg ved ikke af, at græsset skulle være reserveret til parkering. Det lyder i mine ører som en dårlig undskyldning, og det er jo heller ikke noget, som særlig mange bilister benytter sig af. Den reelle indvending er snarere, at det er ret dyrt at lave cykelstier på hele den strækning af Kirkebjerg Alle. Jeg forventer, at der kommer en ny runde med kommunens trafikhandlingsplan senere i år, hvor vi indkalder forslag og prioriterer midler til trafiksikkerhed, og her tager vi dit forslag med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top