fbpx
Årsmøde i Ældre Sagen
2610prisen2.jpg
Den 14. marts afholdt Ældre Sagen i Vallensbæk årsmøde. Det betød blandt andet skifte på formandsposten. Foto: presse-fotos.dk
VALLENSBÆK. Da Ældre Sagen i Vallensbæk holdt årsmøde den 14. marts fik lokalafdelingen en ny formand, Friederike Wenning

Den 14. marts afholdt Ældre Sagen i Vallensbæk årsmøde på Kors­agergård. I alt 84 medlemmer mødte op.
Ti piger fra Ungdomskoret ved Vallensbæk kirker, dirigeret af Caroline Lerche, var inviteret til at underholde. Derefter tog formand for Ældre Sagen Niels Erik Tulstrup fat på årsberetningen.
Ældre Sagen i Vallensbæk har nu 2.623 medlemmer og 118 frivillige. Nogle varetager det social humanitære arbejde og det ældrepolitiske arbejde. Andre hjælper med at sætte aktiviteter i gang, det kan være rejser, foredrag og museumsbesøg.
Der skulle uddeles tre 20 års-nåle, blandt andet til Kirsten Hansen fra bridge.

Ny formand
Niels Erik Tulstrup orienterede desuden om, at han stopper som formand for Ældre Sagen i Vallensbæk. Næstformand Friederike Wenning overtager posten som formand. Lilian Ho-Lanng stopper i bestyrelsen og Arne Essa Madsen og Anders Austen Nielsen træder ind i bestyrelsen.

2600-prisen
Aftenens højdepunkt var, da Wivi Skovgaard fik overrakt 2600 Prisen af filialdirektøren fra Arbejdernes Landsbank Annette Meier. Niels Erik Tulstrup takkede til sidst af med en opsummering af sin oplevelsesrige tid som formand, og både Lilian Ho-Lanng og Niels Erik Tulstrup fik til sidst overrakt en afskedsgave fra bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top