fbpx
75 års fødselsdag med musik og sang
75-års-fødselsdag-270218-fotos-af-Kim-Matthäi-Leland-20.jpg
Tirsdag var alle i Vallensbæk, der fyldte 75 sidste år, inviteret til fødselsdagsfest på rådhuset. Foto: Kim Matthäi Leland
VALLENSBÆK. Alle borgere i Vallensbæk, der fyldte 75 sidste år, var tirsdag inviteret til fødselsdagsfest på rådhuset. Tilbuddet var et supplement til de forebyggende hjemmebesøg

Der blev både sunget fødselsdagssang og råbt hurra, da 102 Vallensbæk-borgere blev fejret på rådhuset tirsdag.
Alle Vallensbækkere, der fyldte 75 år i 2017, var blevet inviteret med ledsager til en festlig eftermiddag med kaffe, lagkage, fællessang, musikalsk foredrag og mulighed for at få information fra en lang række foreninger, ældrerådet, demenskoordinatoren, forebyggelseskonsulenten, idrætskonsulenten, forløbskoordinatoren, Borgerservice og Social service.
Jytte Bendtsen (K), formand for Social- og Sundhedsudvalget, glædede sig i sin velkomsttale over fremmødet og de mange tilbud, der er til seniorerne i kommunen.
Efter sang med KOL-koret kunne de fremmødte så nyde lagkagerne, og musikterapeut Hugo Jensen gav et foredrag om, hvordan musik og sang gavner livskvaliteten.

Stadig hjemmebesøg
Det var første gang, Vallensbæk Kommune fejrede sine 75-årige, håbet er, at det bliver en tilbagevendende begivenhed.
Det nye tiltag betyder ikke, at de forebyggende hjemmebesøg er afskaffet. Man kan stadig få et besøg ved at kontakte kommunen og lave en aftale med forebyggelseskonsulenten.

Man kunne ved arrangementet stille spørgsmål til eksperter fra blandt andet Social service. Foto: Kim Matthäi Leland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top