fbpx
Stort judostævne en succes
file9.jpg
Der skal også være tid til at dragten sidder korrekt, selvom man er til judostævne. Foto: Brøndby Judo Klub
SPORT. Lørdag afholdt Brøndby Judo Klub et stort judostævne og arrangørerne var efterfølgende meget tilfredse

Lørdag stod den på judo i Stadionhal 1, da Brøndby Judo Klub var arrangør af et stort ungdomsstævne med knap 100 deltagere, og arrangementet gik som det skulle, fortæller Tanja Stoor, der var med til at arrangere stævnet:
– Vi havde et super godt stævne, hvor humøret var højt og kammeratskabet i top. Der var seriøse kæmpere, som på måtten var 100 procent fokuserede, og gav alt hvad de havde i sig. Uden for måtten blev der grinet og hygget, og heppet heftigt på kammeraterne.
Tanja Stoor, der er mor til en af kæmperne i Brøndby Judo Klub, mente efterfølgende, at trænerne i klubben havde formået at give alle en god oplevelse:
– Trænerne var som altid fantastiske til at bakke op om store som små. Det gjorde, at specielt de yngre elever, som ikke er så trænet i at stille op til stævner, følte det som en tryg oplevelse.
Men successen skal også måles i, at det både var klubbens egne kæmpere og kæmpere udefra, der var mødt op, mener Tanja Stoor:
– Der var 97 deltagende, hvoraf de 20 var fra Sverige. Resten var fra diverse danske klubber, og Brøndby Judo Klub stillede selv med 14 deltagende. I alt var der 174 kampe. Dagen var en ubetinget succes, og da vi havde pakket det hele sammen, gik snakken allerede på næste stævne, som folk så frem til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top