fbpx
Storsejr til Brøndby IF Futsal
SPORT. Det var helt vilde cifre årets sidste kamp for Brøndby IF Futsall bød på med en sejr på 12-3

Søndag den 11. februar tog Brøndby IF Futsal imod HB i sæsonens sidste hjemmekamp. Knap var kampen fløjtet i gang før netmaskerne i HB’s ende blafrede første gang. Patrick Due åbnede den blå-gule målkonto allerede efter 3 minutter, og allerede to minutter efter fordoblede Nicklas Bjørklund føringen. Et gult kort til målmand Emil Graulund skulle vise sig at blive eneste malurt i bægeret for Brøndby, der kunne gå til pause med en solid føring på 4-0. Anden halvleg viste sig at blive noget af et festfyrværkeri af mål. Hele 8 gange sparkede Brøndby bolden i kassen, og bl.a. Marc Nielsen markerede sig ved at fuldende et hattrick. Desværre kneb det mod slutningen af kampen en anelse med at lukke af for HB i modsatte ende. Takket være sprudlende offensivt spil og mål i lange baner kunne Brøndby gå fra banen efter en kamp, der endte med de vilde cifre 12-3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top