fbpx
Ny udstilling i Vallensbæk Kunstforening
IMG_0144.jpg
Næste kunstner, der udstiller hos Vallensbæk Kunstforening, er Annemarie Jepsen, der maler akvareller. Foto: Illustration: Annemarie Jepsen
VALLENSBÆK. Vallensbæk Kunstforening næste udstilling er med akvarelmaler Annemarie Jepsen

Vallensbæk Kunstforenings kommende udstilling er med den anerkendte akvarelmaler Annemarie Jepsen. Annemarie Jepsen har haft censurerede udstillinger i ind- og udland, og er et anerkendt medlem af Nordisk Akvarelselskab.
Annemarie Jepsen boede tidligere i Vallensbæk, men har nu udgangspunkt og galleri på Sjællands Odde.

Inspiration fra naturen
Annemarie Jepsen maler primært eksperimenterende akvarel. Udforskning og undersøgelse af pigmenternes mangfoldige variationer i vandet er grundlæggende for udførelsen af akvarellerne. Naturen og samvær med andre er de primære inspirationskilder.
Det daglige arbejde med skitsebogen ligger til grund for de færdige værker. Akvarellerne er udført på enten papir eller lærred, de anvendte farver er de mest lysægte tubefarver. Efterbehandling med UV-filter spraylak. Desuden arbejdes der med tegning især tusch, med udgangspunkt i natur.

Der er fernisering den 3. marts kl. 11.00 til kl. 12.30 i Kultur- og Borgerhuset, i kommunalbestyrelsessalen Havet. Udstillingen varer til den 3. maj 2018.
Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top