fbpx
Ny SF formand
Henrik-Lund.jpg
Henrik Lund er ny formand for SF i Glostrup. Foto: Privat
GLOSTRUP. Henrik Lund overtager posten som formand for SF i Glostrup fra Mogens Mathiesen, som ikke ønskede genvalg

SF Glostrup har i januar afholdt sin ordinære generalforsamling. Hidtidig formand Mogens Mathiesen ønskede ikke at modtage genvalg, hvorfor der skulle findes en ny formand for den lille lokalpolitiske forening. Valget faldt på Henrik Lund, som blev valgt uden modkandidater.
– Jeg interesserer mig særskilt for arbejdsmarkedsforhold, men også boligpolitik, offentlig transport, svage trafikanters vilkår og uddannelsesområdet blandt meget andet har min store bevågenhed, siger han.
Henrik Lund er til daglig faglig sekretær i 3F, hvor han beskæftiger sig med arbejdsskade- og sygedagpengesager. Han har gennem de sidste 24 år været fagligt engageret på fuld tid, og havde forinden dette været fællestillidsmand i Post Danmark en årrække.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top