fbpx
Historier fra arkivet
Vi har været en tur i vores arkiver og har fundet lidt gamle historier frem. Historierne kan være forkortet af redaktionen. Husk at du også kan komme forbi og finde de gamle aviser, hvis der er noget du lige står og mangler.

24. februar 1988
Gratis kondomer og gratis prøvetime i bodycenter
Forrygende fem års fødselsdag hos Brøndby Body og Helse Center
BRØNDBY.
Der har altid været basis for sjove idéer og skægge indfald, når Brøndby Body og Helse Center er på banen. Det er de mere end nogen sinde 28. februar, hvor centret på Søndre Ringvej fejrer intet mindre end fem års fødselsdag.
– Det skal fejres med maner, siger Jørgen, Peter og Søren, der står bag Vestegnens store, flotte helsecenter.
Den dygtige trio har et strålende fødselsdagsprogram klar til de mange, som ventes at ville deltage.
Der lægges ud på fødselsdagen kl. 10.00 med gratis morgenmad til alle, og så går det ellers bare deruda’. Hvis vejret tillader det, præsenterer Brøndby Body og Helse Center nogle af Danmarks dygtigste faldskærmsudspringere.
– En af dem er den kendte og højt respekterede eventyrer og foredragsholder, Carsten Lehrman, der fortæller publikum om sin utrolige kanotur i Alaska. En tur, der har været omtalt i alverdens aviser og blade, fortæller Jørgen fra helsecentret i Brøndby.

18. februar 1998
Massivt rykind på Politigården
Glostrup Politi appellerede for nylig til borgere fra Ejby og Brøndbyøster, der havde været udsat for indbrud i løbet af 1997, om at komme ud på politigården for at identificere tyvekoster. Det blev et stort tilløbsstykke
GLOSTRUP.
De ansatte på Politigården i Albertslund oplevede i forrige uge et massivt rykind af borgere fra Ejby og Brøndbyøster, der i løbet af 1997 havde været udsat for indbrud på deres bopæl.
Baggrunden var, at politiet tidligere på året havde fanget en særdeles flittig indbrudstyv, der først og fremmest var mistænkt for at have opereret i Ejby og Brøndbyøster. Borgerne skulle på politigården forsøge at identificere tyvekoster, som politieet mente stammede fra en række indbud i de to nævnte områder.

Syv fandt noget
Politiet fik i løbet af de dage, der var åbent hus, besøg af mere end 100 personer. En del kom dog to og to, men de mange besøgende repræsenterede i alt 60 indbrud i Ejby og Brøndbyøster.
– Syv af de besøgende fandt genstande, der stammede fra indbrud i deres hjem. De resterende ting, vi har liggende, gætter vi på stammer fra andre indbrud, som den fængslede har begået, siger politiassistent Per Bæhr fra Glostrup Politis efterforskningsgruppe.
– Det er ikke altid for det stjålne nødvendigvis repræsenterer en stor værdi i kroner og øre, men det kan ofte have en stor affektionsværdi for den enkelte.
– Vi havde eksempvis en dame herude, der havde fået stjålet et smykke, som hun havde lovet at give sit barnebarn. Det smykke fandt hun blandt tyvekosterne herude, siger Per Bæhr.
Tob

20. februar 2008
Kontrakt underskrevet
Vallensbæk Kommune har underskrevet aftalen om opførelse af 36 nye plejeboliger i Højstrupparken
VALLENSBÆK.
Tirsdag den 12. februar skrev borgmester Kurt Hockerup og socialdirektør Hanne Hasling under på en kontrakt med Anker Hansen og Co A/S. Firmaet har dermed fået til opgave at opføre det nye plejeboligbyggeri ved Højstrupparken.

Baggrund
I januar måned valgte kommunalbestyrelsen entreprenørfirmaet Anker Hansen & Co A/S som totalentreprenør ved projektering og opførelse af 30 plejeboliger, 6 aflastningsboliger og et daghjem på en ca 5.000 m2 stor grund ved Højstrupparken syd for S-togsbanen, hvor et regnvandsbassin tidligere har ligget. Opgaven har været i EU-udbud.
Anker Hansen & Co A/S vandt opgaven på pris og projekt. Arkitektfirmaet Mangor & Nagel fra København og ingeniørfirmaet Dominia, ligeledes fra Købenahvn, har som Anker Hansens tekniske rådgivere udarbejdet det skitseprojekt, som sammen med prisen ligger til grund for tildelingen af opgaven.
Byggeriet vil efter en projekteringsperiode kunne starte med jordarbejderne i april 2008 og med ibrugtagning af plejecentret i løbet af sommeren 2009.
Kok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top