fbpx
Farvel til Gitte Krogsgaard
Gitte-1.jpg
Gitte Krogsgaard fortsætter i Paletten, der er en kunstforening for ansatte i Glostrup Kommune. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Gitte Krogsgaard har i mange år hjulpet foreningslivet i Glostrup rigtig godt på vej med støtte, rummelighed og forståelse. I torsdags gik hun på pension, men hun slipper ikke Glostrup Kommune helt

Der er formentlig ganske få medarbejdere i Glostrup Kommune, der har mødt flere Glostrup-borgere end Gitte Krogsgaard, hvis der overhovedet er nogen. I 29 år har hun arbejdet i Glostrup Kommune, de seneste mange år med at hjælpe foreningerne i kommunen med at få hverdagen til at fungerer. Hendes chef, Bo Billenstein, sagde det meget godt.
– Du er sådan et menneske, der gør en forskel. Jeg tror hemmeligheden er, at det ikke er en rolle, du er bare dig selv. Når du involverer dig i noget, så gør du det ikke halvt. Du har en stor forståelse for, at vores foreninger drives af frivillige ildsjæle. Du ved, det er nødvendigt at hjælpe dem med støtte, rummelighed og forståelse, sagde han.
Torsdag var repræsentanter for mange af de foreninger mødt op for at sige tak til Gitte Krogsgaard.
Her fra Folkebladet lød der også en tak, Gitte Krogsgaard har nemlig haft meget kontakt med Folkebladet, blandt andet har hun siddet med i dommerkomitéen, der uddeler 2600-Prisen.

Fortsætte i kommunen
Selvom Gitte Krogsgaard ikke længere vil være ansat i Glostrup Kommune, vil man stadig ind i mellem se hende på rådhuset i Glostrup. Hun fortsætter nemlig som aktiv i Glostrup Kommunes kunstforening.
– Du er en person, som får alle omkring dig til at gøre sig ekstra umage. Jeg er glad for, at du stadig vil være aktiv i Glostrup Kommune gennem dit engagement i kommunens kunstforening, sagde kommunaldirektør Morten Winge.
Selv er Gitte Krogsgaard glad for, at hun var med til at lave Glostrup Festival.
– Det er meget vemodigt at sige farvel. Det har været en gave at arbejde med foreningerne, som gør en stor forskel for vores borgere. Foreningslivet i Glostrup er noget specielt, fordi der er så meget samarbejde på tværs af foreningerne. Det har også været mega fedt at lave Glostrup Festival, der fik vi virkelig mulighed for at give den gas. Jeg kommer helt sikkert også i år som publikum og hører Dodo & The Dodos, siger hun.
Hun flytter nu lidt væk fra byen.
– Vi flytter fra Albertslund til vores sommerhus, som vi gør til en helårsbolig. Mon ikke der så er et medborgerhus i nærheden, som jeg kan engagere mig i. siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top