fbpx
Børneinstitutionen Vesterled holdt rejsegilde
børnehaven-Vesterled.jpg
Byggeriet af Børnehaven Vesterled skrider planmæssigt frem. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Byggeriet skrider planmæssigt frem og inden længe er Vesterled udvidet med to nye vuggestuegrupper

Tirsdag den 6. februar 2018 blev der holdt rejsegilde i børneinstitutionen Vesterled, Østervang 11. Udvidelsen med to nye vuggestueafdelinger betyder, at alle Brøndbys dagtilbud nu er integrerede institutioner, som både rummer vuggestue- og børnehavebørn. Udvidelsen sker på baggrund af et ønske fra forældrebestyrelsen og fordi befolkningsprognosen viser en efterspørgsel på vuggestuepladser i Brøndbyvester.
– Med dette byggeri fortsætter Brøndby Kommune med at udbygge daginstitutionerne af høj standard og kvalitet til gavn for kommende børn og deres forældre. I den forbindelse skal den aktive forældrebestyrelse for Vesterled også nævnes. Ligeledes skal der lyde en stor tak til håndværkere og entreprenører, som udviser et stort engagement og en fin fornemmelse for godt håndværk. På denne måde er I med til at skabe en ny og moderne institution, som vil være fremtidssikret, sagde Kent Magelund, borgmester, blandt andet i sin tale til rejsegildet.
Selve tilbygningen opføres i træ og er på ca. 150 kvm. 60 kvm af nybyggeriet er en ny liggehal, der får et system med varmeskabe, så madrasser og dyner er varme og klar til, at de små skal have deres lur.
Hovedbygningen bliver indrettet med moderne faciliteter og med mulighed for, at det store opholdsrum deles op, så man kan skabe mindre rum i det store rum.
Nybyggeriet får gulvvarme og samtlige rum har LED-belysning. Der er tænkt adskillige energibesparende tiltag ind i byggeriet, fx er facader og tage isoleret grundigt og alle tekniske installationer vil blive centralt styret.
Der vil også ske noget på udearealerne, hvor ca. 700 kvm ekstra grund vil blive udlagt som kompensation for det areal, der bruges på udbygningen. Det vil betyde bedre udearealer til institutionens børn.
Man forventer, at de første vuggestuebørn kan indtage de nye faciliteter i løbet af sommeren 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top