fbpx
Udebliver avisen? Vent med at klage
DSC_1454.jpg
Folkebladet bliver sendt til tryk mandag og omdelt tirsdag og onsdag. Foto: Heiner Lützen Ank
HELE OMRÅDET. Fremover må Folkebladet omdeles frem til onsdag aften. Så derfor skal man vente med at klage over manglende levering

Synes du også er det ærgerligt og irriterende, at din avis ikke ligger i postkassen, så snart den er udkommet og skynder du dig at klage over, at avisen ikke er kommet?
Så skal du måske vente lidt fremover.
Folkebladet omdeles fremover nemlig både tirsdag og onsdag. I forbindelse med årsskiftet har Forbruger Kontakt, der omdeler avisen, meddelt, at distributionen vil foregå i tidsrummet tirsdag morgen til onsdag aften klokken 21.
Det betyder altså, at man skal være lidt mere tålmodig, inden man ringer eller skriver for at klage over manglende avis.

Det bliver bedre
Det har været lidt af et puslespil at komme på plads efter at Post Nord ikke længere omdeler aviser og reklamer, men det bliver bedre uge for uge.
Selvom man altså nu skal vente med at klage over den manglende avis til onsdag kl. 21, så er det stadig vigtigt, at man giver besked, hvis man ikke får sin avis. Kun hvis vi bliver bekendt med, at avisen ikke kommer, kan vi gøre noget aktivt ved det.
Så uanset om avisen kommer tirsdag eller onsdag, så glæder vi os som altid til at dumpe ind til vores læsere med de lokale nyheder, debat, sport, gode tilbud og alt det andet, som hører med til at være det lokale omdrejningspunkt.

Modtager man ikke avisen, så skriv til kvalitetost@fk.dk eller ring til Forbruger Kontakt på 70 10 40 00

2 kommentarer om “Udebliver avisen? Vent med at klage”

 1. Kittie Gerhardt siger:

  Hej,
  Jeg har gentagne gange – i flere uger – ikke modtaget Folkebladet.

  I dag, da det ringede på opgangens dør, åbnede jeg for omdeleren.
  ca. 1 time efter ville jeg hente min avis, – men ak, jeg var sprunget over, og det samme med min nabo.
  jeg bor Kildevældets Alle 4.st.4.
  Håber, omdelingen snart bliver regelmæssig igen – det samme for reklamer i weekenden.

 2. Marion Bisted siger:

  Hej,
  Vi har overhoved ikke modtaget Folkebladet eller Vestegnen i 2019. Har flere gange gjort opmærksom på udeblivelsen og det sker der intet ved. Omdeles Folkebladet overhoved mere og hvis, hvad skal vi så gøre for at få det!!!!
  Hilsen Marion Bisted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top