fbpx
Tid til nytårskoncerten
IMG_6847.jpg
Thomas Danø blev årets musikskoleelev, da der torsdag var nytårskoncert. Her for han overrakt prisen af Syed Aejaz Haider Bukhari (S), formand for Kulturudvalget og Preben Renstrøm, Musikskoleleder. Foto: Brøndby Musikskole
BRØNDBY. Torsdag afholdt Brøndby Musikskole sin årlige nytårskoncert i Kulturhuset Kilden

Igen i år fyldte Brøndby Musikskole Kulturhuset Kilden til den årlige nytårskoncert.
Igennem de mange år, Brøndby Musikskole har afholdt nytårskoncert, er der skabt en tradition, som trækker et stort publikum.
Musikken spændte fra klassisk til folkemusik og jazz. Musikskolens orkestre og Brøndbykoret underholdt publikum, ligesom der var fine solopræstationer.

Thomas blev årets elev

Årets musikskoleelev blev Thomas Danø. Han har været elev på Brøndby Musikskole siden 2001, og i den tid har han spillet i flere orkestre og mindre ensembler. Ved nytårskoncerten spillede han med i flere orkestre og ensembler, ligesom han var sangsolist med Brøndby blæserorkester i Lukas Grahams Seven Years.
Nytårskoncerten sluttede med, som traditionen byder, at det store nytårsorkester under ledelse af Søren Larsen spillede Pomp and Circumstance, hvor publikum sang med på en dansk tekst skrevet at Emil Hess til koncerten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top