fbpx
Politikontrol ved skolerne
DSC_0610.jpg
I denne uge udfører politiet færdselskontroller rundt ved skoler i hele politikredsen. Blandt andet i Vallensbæk. Foto: Heiner Lützen Ank
HELE OMRÅDET. I denne uge udfører Københavns Vestegns Politi færdselskontroller ved skolerne rundt om i hele området

For høj fart, lys på biler og cykler, sikkerhedsseler, respekt for skolepatruljernes arbejde, mobiltelefoner og generel trafikadfærd ved skoler står på politiets skema i hele uge 2.
Fra i går, (mandag, red.) til og med fredag sætter Københavns Vestegns Politi, som en del af en landsdækkende kontrol, trafik på skolevejene under lup. Hver dag besøges således en række skoler i politikredsen.
– Det skal være sikkert for børn og unge at komme til og fra skole, og desværre ser vi en del, også forældre, som kører for hurtigt, ikke får spændt barnet fast eller ser stort på skolepatruljernes anvisninger, siger politikommissær Kim Madsen, leder af Københavns Vestegns Politis færdselsafdeling.
Han opfordrer forældre til, at man bruger lejligheden til at få set børnenes cykel efter, får sat lys på, og taler med dem om trafik og sikkerhed:
– Bilisternes adfærd vil få vores opmærksomhed, men fortæl gerne børnene, at det er vigtigt for deres egen sikkerhed, at de kun går over for grønt, ser sig godt for, har lys på cyklen, ikke taler i håndholdt mobiltelefon i trafikken og i det hele taget passer på sig selv i trafikken, siger færdselslederen.
Københavns Vestegns Politi vil både udføre kontroller med betjente fra lokalpoliti, beredskab, færdselsbetjente og fotovogne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top